Mici – 102.66g, (Carne de porc 64%, apă, slănină, sare, condimente (cimbru, piper, usturoi, enibahar, coriandru), agent de afânare:
bicarbonat de sodiu, zaharuri, extract de drojdie, antioxidant: acid ascorbic, arome.), Ficat de pui – 85.55g, Carnati de porc – 85.55g,
(Carne porc 81%, apa, sare, usturoi, condimente si extract de condimente (boia dulce, boia iute, cimbru, piper), antioxidanti: acid
ascorbic, zaharuri (maltodextrina, dextroza), arome, membrane naturale de porc.), Piept de pui – 85.55g, Ceafă de porc – 85.55g,
Sare – 3.42g, Piper negru – 1.71g, Antioxidant: Acid ascorbic (E 300), Agent de afânare: Bicarbonat de sodiu (E 500ii)
Informații nutriționale 100g
Valoare Energetică (kJ/kcal): 957.6 / 229, Grăsimi (g): 14.6 din care: Acizi grași saturați (g) 6.2, Glucide (g): 3.6 din care: Zaharuri
(g): 1.6, Proteine (g): 19.7, Sare (g): 1.9
Informații nutriționale porție (450.00g)
Valoare Energetică (kJ/kcal): 4309.2 / 1030.5, Grăsimi (g): 65.8 din care: Acizi grași saturați (g) 28.1, Glucide (g): 16.2 din care:
Zaharuri (g): 7.3, Proteine (g): 88.5, Sare (g): 8.6
Alergeni
Fii primul care adaugi o recenzie la „Mixt Grill” Anulează răspunsul
VEZI ALTE CATEGORII DE PRODUSE
-
Antreuri13 Products
-
Burgeri7 Products
-
Desert16 Products
-
Garnituri27 Products
-
Meniul Zilei16 Products
-
Mic dejun8 Products
-
Paste15 Products
-
Platouri10 Products
-
Preparate din oaie4 Products
-
Preparate din pasare26 Products
-
Preparate din peste16 Products
-
Preparate din porc19 Products
-
Preparate din vita15 Products
-
Preparate frantuzesti11 Products
-
Preparate la gratar15 Products
-
Preparate vegetariene14 Products
-
Salate11 Products
-
Salate aperitiv16 Products
-
Supe, creme, ciorbe10 Products
-
Toppinguri31 Products
COMANDA MINIMA
- 60 lei la portie
- 100 lei la oala
ZONE LIVRARE
- sector 2,3 portie
- sector 1,2,3 la oala
- distanta max.5 km
TELEFON
PROGRAM
- L - D 10:00-22:00
- L- V 10:00-16:00
PLATA
- cash
- POS
- card
Platiti simplu la livrare cash sau POS sau la finalizarea comenzii, cu cardul
Recenzii
Nu există recenzii până acum.